mandag den 8. juni 2009

Forår hos Alma

Som for så mange andre forældre har det fyldt rigtig meget i vores tanker om barn nummer to ville tage opmærksomhed fra den første. I vores tilfælde gik tankerne jo så altså bare på, om vi ville komme mindre på kirkegården når først Sigurd blev født...

Det må man jo så sige har været tilfældet, for der har ikke været ret meget tid til særlig meget andet end ham, og derfor har vi været glade for at han kan pakkes sammen i barnevognen og trilles på besøg hos Alma.


Særligt i løbet af vinteren har vi ikke været meget på kirkegården, for det har været koldt, for koldt til at vi kunne have en baby med udenfor særlig lang tid af gangen. Men efter at det blev forår og sommer har vi været en del i hendes skønne lille have. Og vi er så glade for hvor usandsynligt smuk den er. Hele foråret springer forårsblomsterne ud den ene slags efter den anden, og hvis vi selv skal sige det har vi lavet et rigtig fornuftigt stykke havearbejde.

2 kommentarer:

Heidi sagde ...

Jeg var forbi forleden sammen med Sofie, Carl og Ingrid. Det er virkelig et smukt sted I har lavet til hende.

Jeanette sagde ...

Kære Mie.

Fandt først frem til din blog idag og er faldet i svime over de mange skønne billeder, både af ferie, Sigurd og Almas smukke blomster. Tillykke med jeres blog! Jeg glæder mig til at følge med.

Det er altså underligt som tiden flyver. Det føles som igår at vi sad hos Sussanne på APA, med maverne fulde af små mirakelbabyer.

Mange kram og tanker fra Jeanette og My